Kredit 2021-Ellery Beach Club 14-15/10

I oktober möts vi på nyöppnade Ellery Beach House på Lidingö i Stockholm för Kredit 2021 – Svenska Kreditföreningens höstkonferens.

Under en välfylld dag får du lyssna till inspirerande föreläsningar, intervjuer och samtal på scenen. När eftermiddagen övergår i kväll samlas vi som traditionen bjuder till middag med nätverkande och underhållning.

Vi välkomnar dig till en dag fylld med ny kunskap, inspiration och nätverkande med bransch- och yrkeskollegor från hela Sverige!

Smakprover från programmet

 • Vad händer med ekonomin efter pandemin?
  Annika Winsth, chefsekonom på Nordea, delar med sig av fakta, tendenser och tankar.
 • På spaning med Stockholms Handelskammare
  Carl Bergqvist, näringspolitisk expert på handelskammaren, presenterar bl.a. en undersökning om finansbranschen samt samhällsbyggare samt ger en bild av storstadsutvecklingen efter pandemin.
 • Konsumentkrediter – allt fler får betalningsproblem på grund av konsumtionslån
  Anna Hult, Konsumentverket, presenterar ett aktuellt problem tillsammans med en representant för Finansinspektionen,
 • Hållbart digitalt arbetsliv Så förändras vårt arbete när digitaliseringen slagit igenom på allvar.

Bokning och deltagande

Deltagaravgift: 4 300 kr inklusive logi i enkelrum och 2 300 kr exklusive logi. Moms tillkommer. Priserna inkluderar för- och eftermiddagsfika, lunch och 3-rättersmiddag, samt frukost vid logi. Anmälan är bindande men om du får förhinder kan kollega ta din plats istället.

Välkommen att boka plats på Kredit 2021 här: kansliet@kreditforeningen.se

Vi hör av oss  per mejl med komplett program  under augusti

”Early-bird” De första 15 personer som lämnar skarpa anmälningar får en spännande bok om den hållbara hjärnan av Margaretha Öström. Antalet platser blir begränsat till 50 personer som det ser ut nu. Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Först-till-kvarn gäller – men max 5 personer från samma företag. Om fler vill anmäla sig hamnar de på väntelista. Vår förhoppning är att kunna utöka antal platser. Men det beror på hur FHM:s rekommendationer ser ut under hösten.

Bli medlem i Kreditföreningen

 • Nätverka
 • Inhämta kunskap
 • Utbyt erfarenheter
 • Påverka
Bli medlem

Våra sponsorer