Kreditföreningens höstkonferens, 13-14 oktober på Hasselbacken i Stockholm!

Välkommen till klassiska Hasselbacken på Djurgården i Stockholm för Kredit 2022 – Svenska Kreditföreningens höstkonferens!

Den 13-14 oktober 2022 är det äntligen dags igen!

Vi kan se fram emot en välfylld dag med inspirerande föreläsningar, intervjuer och samtal på scenen. När eftermiddagen övergår i kväll samlas vi i Hasselbackens mest traditionsfyllda lokal, Hazeliussalen, för middag med nätverkande.

Ur programmet:

 • Vad händer med ekonomin?
  Robert Boije, chefsekonom på SBAB ger oss sin syn på det ekonomiska läget i Sverige och omvärlden med fokus på boränteutvecklingen och bostadsprisernas utveckling.
 • På politisk spaning med Marcus Oscarsson
  Höstkonferensen genomförs en månad efter det svenska valet och när två år återstår till presidentvalet i USA. Följ Marcus Oscarsson på en spännande spaning i en tid då mycket händer i politiken.
 • Terror, säkerhet och kulturell förståelse
  Erik Lewin är en av Sveriges främsta säkerhetsexperter och har mer än 20 års erfarenhet som officer och säkerhetsrådgivare i Mellanöstern och Centralasien. Ta del av hans fängslande berättelse om hur det är att verka i krigsdrabbade områden och om hur säkerhet och kultur är beroende av varandra.
 • Cybersäkerhetens A och O
  Det har väl aldrig talats så mycket om vikten av informations- och cybersäkerhet som nu. Hoten och incidenterna peakar och dataintrång och ransomware blir allt vanligare. Här får du några handfasta råd av en av landets ledande experter.

..samt mycket mer!

Välkommen att boka plats på Kredit 2022 här: kansliet@kreditforeningen.se

Deltagaravgift: 4 895 kr inklusive logi i enkelrum och 3 495 kr exklusive logi. Moms tillkommer. Priserna inkluderar för- och eftermiddagsfika, lunch och 3-rättersmiddag, samt frukost vid logi. Anmälan är bindande. Får du förhinder kan en kollega överta din plats. Uppdateringar i program etc. läggs löpande in på www.kreditforeningen.se

Först-till-kvarn gäller så se till att säkra din plats snarast.

 

Sponsorer 2022

Bli medlem i Kreditföreningen

 • Nätverka
 • Inhämta kunskap
 • Utbyt erfarenheter
 • Påverka
Bli medlem

Våra sponsorer